En hälsning från den yngre generationen.

Det var synd att man packade tio bikinis och bara en tjocktröja. Visserligen har vi haft det väldigt fint de första fem, dagarna då vi har kunnat njuta av en middag tillsammans alla fyra i sittbrunnen och tittat på när solen har gått ner. Men nu ere andra bullar, ALLA kläder vi har är blöta eller jätteblöta. Innan man går på sitt pass bylsar man på sig minst 5 tröjor och ändå fryser man. Men inte är vi bittra för det! Vi har ju åkt berg och dalbana i tre dygn nu, hur jävla schysst är inte det? Mycket bättre och mer orginellt än både Gröna Lund och Liseberg.

Det är rätt mäktigt att sitta och styra Xavante när det rullar in 5-10 meter höga vågor, men om man är i pentryt och försöker bre en knäckemacka är det mindre kul och en del svordomar slinter ur ens mun. Vi har blivit väldigt duktiga på att dansa oss fram i båten när sjön är som värst, man liksom trippar fram åt höger och vänster och lyckas ibland  till och med att göra lite piruetter här och var.

Vi komma med glädjande besked att vi båda har klarat medicintentan med god marginal, det blir till att fira rejält så fort vi kommer i hamn, både just det faktum att vi är i hamn och att vi har klarat första terminen galant!

Just nu så gick vi ganska precis av vårat pass och ska ta oss en liten nap innan nästa. Ingen utav oss har blivit sjösjuk, men däremot är Lotta tvungen att låna Bengts läsglasögon när hon skam läsa och Elinas ena pupill är tre gånger så stor som den andra, dessa plåster vi har bakom öronen kom visst med lite bieffekter.

Ge oss sol så kan vi va på havet minst en vecka till, men det är det ju inte så vi längtar nog lite till Brighton som blir vårt första stopp.

Humorn är i alla fall på topp och vi skrattar mest hela tiden.

Puss & Kram på er alla ifrån barnrumporna Elina & Lotta

Kommentarer
Postat av: Marianne o Willy

Hej Bengt med besättning

Vi som tyckte det blåste mkt när vi var på väg till Kroatien!!?? Herregud vilka hjältar ni är och så hoppas vi att ni snart får fast mark under fötterna och inga ytterligare stormar eller orkaner. Kram till er alla och fira nu midsommar o annat fullt ut.

2011-06-19 @ 15:04:21
Postat av: Laila

Härligt att höra att ni är vid så gott mod.Grattis till studieresultaten - bra jobbat! Fina bilder och rolig och beskrivande berättat om livet ombord.

Laila

2011-06-19 @ 21:44:42
Postat av: kicki

Ja nu är ni igenom orkanen!! Minns du va jag berättade Hans??

Det är ju bara dig jag känner på båten men önskar er alla en lugnare avslutning nu.



Kicki

2011-06-19 @ 23:17:53
Postat av: BeateBeateeate

GRATTIS ELINA OCH LOTTA! Jag är imponerad både av att ni klarat tentan och ovädret. Kul att den yngre generationen skriver det blir liksom lite mer levande och kul med bilder :) Fakta i all ära men det kan bli så tort och ni har det ju kanska blött :) Ja här det regnat och det ska väl fortsätta att vara varannan dag väder "bipolärt väder" som våra patienter säger. Tänker på er jättemycket. Hör av dig Elina när du kan! Puss och Kram Mami Maria hälsar

2011-06-20 @ 08:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback